Breitling

Galactic
32 Sleek Edition

Om produktet

Dette er kanskje en av 2017 sine beste nyheter for damer. Bezelen på denne modellen er fullbesatt med diamanter, tallskiven er i en lekker blåfarge og selve urkassen er i stål. Modellen leveres på en matchende lenke i stål. Uret er vanntett til 100m og huser et SuperQuartz-verk som er ti ganger mer presist enn et standard quartzverk. Dette er en klassisk variant av et godt sportsur.

70.650 kr

Produkt Skivefarge

Blå

Produkt Diameter

32

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Quartz

Produkt Serie

Galactic

Produkt Type

Armbåndsur, dame

Produkt Merke

Breitling

Ref.nr

A7133053-C951-367A

Breitling

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

Gå til Breitling

Galactic

Den ultra-sporty, allsidige og sofistikerte Breitling Galactic er en serie for alle menn og kvinner som ønsker en klokke som passer inn i en aktiv livsstil.

Gå til Galactic