Iwc

Ingenieur
IWC Ingenieur Chronograph Classic

Om produktet

Nyhet 2017

Modellene i IWC-sin nye Ingenieur kolleksjon huser deres in-house kronografverk, 69375, med en gangreserve på ca. 46 timer. Tallskiven på denne modellen er skifer-grå og har datovisning ved kl 3. Du finner også en tachymeterskala og du har muligheten til å «time» gjennomsnittshastighet over en distanse på 1000m. Denne modellen i 18-karat rosa gull måler 42,3 mm og leveres på sort alligatorrem.

191.000 kr

Produkt Skivefarge

Grå

Produkt Diameter

42,3

Produkt Materiale

Rødt gull

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Ingenieur

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Iwc

Ref.nr

IW380803

IWC

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

Gå til IWC

Ingenieur

Elegant, funksjonell og den holder seg til sin tradisjon, og reflekterer stadig designelementene definert av den legendariske Gerald Genta.

Gå til Ingenieur