Longines

Heritage
Legend Diver

Om produktet

Nyhet 2017 –  Nå med mesh-lenke i stål – Denne modellen i stål måler 42 mm og har en særegen sort tallskive, datovisning klokken 3, ripefritt safirglass, er vanntett til 300 m og har et L633 automatisk selvtrekkende urverk.

20.390 kr

Produkt Skivefarge

Sort

Produkt Diameter

42

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Mekanisk

Produkt Serie

Heritage

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Longines

Ref.nr

L36744506

Longines

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

Gå til Longines

Heritage

Med sin Heritage-kolleksjon kombinerer Longines skjønnheten til deres mest beundringsverdige modeller med cutting-edge urteknologi. Disse modellene er en hyllest til den pionerånd som har inspirert Longines designere siden selskapets tidlige dager. Deres ur har ledsaget mange pionerer i sine opplevelser i luften, på land og under havet. Selve kjernen er basert på denne kompetansen. Longines viser kontinuiteten i en merkevare, og at merkets stadige evne til å hylle historien gjennom raffinement og eleganse.

Gå til Heritage