Omega

DeVille
Omega De Ville Prestige 50th Anniversary

Om produktet

Omegas De Ville kolleksjon har tiltrukket seg en stor og lojal tilhengerskare med sin klassiske, elegante design. Denne jubileums modellen har en urkasse i rosa gull og kommer med en brun skinnrem. Tallskiven er en hvit emaljeskive med antrasitt arabiske timemarkører bortsett fra tolv-tallet som skiller seg ut i en sterk rød farge. Datovisning finner man ved klokken 6. Baklokket i rosa gull er gravert med «DE VILLE» og «50th ANNIVERSARY». Modellen er drevet av Co-Axial calibre 2500, et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 48 timer.

98.700 kr

Produkt Skivefarge

Emalje

Produkt Diameter

39,5

Produkt Materiale

Rosa gull

Produkt Urverk

Mekanisk

Produkt Serie

DeVille

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Omega

Ref.nr

O42453402004004

Omega

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega

DeVille

Omegas De Ville kolleksjon har tiltrukket seg en stor og lojal tilhengerskare med sin klassiske, elegante design. Disse klokkene er preget av rene linjer med luksuriøse detaljer, og utstråler en tidløs design.

Gå til DeVille