Om produktet

Denne modellen i Aquaracer-serien har en hvit perlemorskive med diamanter og datovisning kl 3. Urkassen måler 32mm med en bezelen og krone i 18k gult gull. Modellen leveres på en matchende lenke i stål og gult gull. Uret er vanntett til 300 meter og har et quartz-verk.

27.000 kr

Produkt Skivefarge

Perlemor

Produkt Diameter

32

Produkt Materiale

Gold plated/steel

Produkt Urverk

Quartz

Produkt Serie

Aquaracer

Produkt Type

Armbåndsur, dame

Produkt Merke

Tag Heuer

Ref.nr

WBD1322.BB0320

Tag Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Aquaracer

Aquaracer – det ultimate sportsuret inspirert av det våte element. TAG Heuers Aquaracer kolleksjon hyller merkets ekspertise innen ultra presisjon. Dette er uret for den med en aktiv livsstil. Dens avanserte teknologi gjør den til en benchmark for ytelse, styrke og presisjon, samt makesløs pålitelighet, nytte og robusthet. Dette gjør det til et dykkerur for de profesjonelle. Med sitt lekre og karakteristiske design tilbyr Aquaracer uovervinnelig spirit.

Gå til Aquaracer