Om produktet

«Der komfort og eleganse kolliderer» – slik beskriver TAG Heuer det nye designet til deres Link-kolleksjon for damer. Denne modellen er i stål og måler 32 mm – perfekt størrelse for damer. Bezelen på denne modellen er fullbesatt med 48 diamanter. Tallskiven er i blå perlemor, har datovisning kl 3 og diamanter som timemarkører. Uret er drevet av et quartz verk, er vanntett til 100m og har fortsatt sin unike S-formede lenke i stål. En herlig fornyelse av en gammel klassiker.

41.500 kr

Produkt Skivefarge

Blå perlemor

Produkt Diameter

32

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Quartz

Produkt Serie

Link

Produkt Type

Armbåndsur, dame

Produkt Merke

Tag Heuer

Ref.nr

WBC1319.BA0600

Tag Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Link

Tag Heuer Link – en avantgarde innen design og eleganse. Den elegante Link-modellen er en internasjonal referanse for komfort og ergonomi. Sin signatur S-formet lenke er lett gjenkjennelig verden over. Og lenkens ergonomiske design er en stor glede å bære. Karismatisk. Sporty. Unikt. Link.

Gå til Link