Om produktet

A. Lange & Söhne sin Lange 1-kolleksjon representerer på mange måter Lange sin unike estetikk og tilbakekomst som en av de største innen horlologisk perfeksjon. Uret har en kasse i rosa gull som måler 38.5 mm. Med sin unike estetikk utgjør klokkens funksjoner sekunder, minutter, timer, dato og gangreserve indikator. Den Argenté fargede tallskiven har index-markører og romertall. Uret drives av et manuelt urverk (L121.1) med en gangreserve på ca. 72 timer. Uret presenteres på brun alligator-rem.

401.000 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Diameter

38,5

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Argentè

Urverk

Manuell

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

191.032

Vår forretning i Nedre Slottsgate er Norges eneste forhandler av A. Lange & Söhne. Det stolte og tradisjonsrike merket A. Lange & Söhne ble stiftet i Glashütte, Tyskland i 1845. Selskapet har som mål å utvikle klokker med utmerket funksjonalitet. Skaperen Ferdinand A. Lange dedikerte hele sitt liv til den «perfekte klokken», og fremdeles forbedres i dag presisjonen og funksjonaliteten til hver eneste modell ut ifra denne tankegangen. Selvfølgelig handler det ikke bare om teknisk perfeksjon, hvert stykke i denne familien oppfyller også krevende estetiske standarder.

A. Lange & Söhne kombinerer håndarbeid og estetikk med sine egne strenge krav til perfeksjon.

gå til A. Lange & Söhne

Lange 1 var en av de første modell-seriene som ble introdusert etter varemerket A. Lange & Söhne ble relansert på 90-tallet og markerte merkets modige retur til horologiens verden. Med sin unike estetikk, kombinert med eksepsjonell tradisjon og innovasjon, står Lange 1 som merkets flaggskip innen A. Lange & Söhne sitt artisteri innen klokkeverden. Lange 1-serien har vunnet over 45 priser siden 1995 for sitt unike design.

Gå til Lange 1

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter