Om produktet

A. Lange & Söhne sin Lange 1-kolleksjon representerer på mange måter Lange sin unike estetikk og tilbakekomst som en av de største innen horlologisk perfeksjon. Uret har en kasse i rosa gull som måler 38.5 mm. Med sin unike estetikk utgjør klokkens funksjoner sekunder, minutter, timer, dato og gangreserve indikator. Den Argenté fargede tallskiven har index-markører og romertall. Uret drives av et manuelt urverk (L121.1) med en gangreserve på ca. 72 timer. Uret presenteres på brun alligator-rem.

514.800 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Diameter

38,5

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Argentè

Urverk

Manuell

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

191.032

Dette stolte og tradisjonsrike merket ble stiftet i Glashütte, Tyskland i 1845. Skaperen Ferdinand A. Lange dedikerte hele sitt liv til å skape den «perfekte klokken». En kombinasjon av utmerket funksjonalitet, teknisk perfeksjon og en høy estetisk standard.

Med dette mål for øyet, utvikler A. Lange & Söhne ur som kombinerer godt håndverk og et gjennomarbeidet estetisk uttrykk som lever opp til deres egne strenge krav til perfeksjon.

Vår forretning i Nedre Slottsgate er Norges eneste forhandler av A. Lange & Söhne.

gå til A. Lange & Söhne

Lange 1-serien har vunnet nærmere 50 priser siden lanseringen i 1995 for sitt unike design og demonstrerer merkets evne til å kombinere unik estetikk, innovasjon og tradisjon. Serien var en av de første som ble introdusert etter at varemerket A. Lange & Söhne returnerte til horologiens verden på 90-tallet og står fortsatt som merkets flaggskip.

Gå til Lange 1

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter