A. Lange & Söhne

1815
Annual Calendar

Om produktet

Denne lekre modellen fra A. Lange & Söhne har en kasse i hvit gull som måler 40 mm. Tallskiven er i massivt sølv med sorte arabiske tall. Klokken er en Annual Calendar (årskalender), som vil si at den har muligheten til å vise tiden et år frem i tid uten behov for stille dato. Klokkens funksjoner er dermed årskalender, månefase, dato, timer, minutter og sekunder. Klokken sine visere er i “blått” stål og matcher det nydelige og blå månefase-vinduet klokken 18.

Urverket som driver klokken er Lange sitt egenproduserte urverk L051.3- som har en gangreserve på 72 timer.

458.700 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Manuell

Materiale

Hvitt gull

Skivefarge

Sølv

Diameter

40

Ref.nr

238.026

Vår forretning i Nedre Slottsgate er Norges eneste forhandler av A. Lange & Söhne. Det stolte og tradisjonsrike merket A. Lange & Söhne ble stiftet i Glashütte, Tyskland i 1845. Selskapet har som mål å utvikle klokker med utmerket funksjonalitet. Skaperen Ferdinand A. Lange dedikerte hele sitt liv til den “perfekte klokken”, og fremdeles forbedres i dag presisjonen og funksjonaliteten til hver eneste modell ut ifra denne tankegangen. Selvfølgelig handler det ikke bare om teknisk perfeksjon, hvert stykke i denne familien oppfyller også krevende estetiske standarder.

A. Lange & Söhne kombinerer håndarbeid og estetikk med sine egne strenge krav til perfeksjon.

gå til A. Lange & Söhne

Lange 1815 er en familie av armbåndsur som hyller arven etter Ferdinand Adolph Lange, som ble født i år 1815 og grunnla selskapet i 1845. Lange 1815-familien består av klokkemodeller med komplikasjoner som Chronograph, Annual Calender, Tourbillon, Perpetual Calender og så videre.

Gå til Lange 1815

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter