Om produktet

Denne elegante klokken fra A. Lange & Söhne har en kasse i hvitt gull som måler 39 mm. Tallskiven i massivt sølv er i en nydelig blåfarge . Klokken viser timer og minutter.

Uret drives av Lange sitt egenproduserte urverk- L093.1. Dette urverket har en gangreserve på 72 timer.

254.300 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Hvitt gull

Skivefarge

Blå

Diameter

39

Ref.nr

205.086

Vår forretning i Nedre Slottsgate er Norges eneste forhandler av A. Lange & Söhne. Det stolte og tradisjonsrike merket A. Lange & Söhne ble stiftet i Glashütte, Tyskland i 1845. Selskapet har som mål å utvikle klokker med utmerket funksjonalitet. Skaperen Ferdinand A. Lange dedikerte hele sitt liv til den “perfekte klokken”, og fremdeles forbedres i dag presisjonen og funksjonaliteten til hver eneste modell ut ifra denne tankegangen. Selvfølgelig handler det ikke bare om teknisk perfeksjon, hvert stykke i denne familien oppfyller også krevende estetiske standarder.

A. Lange & Söhne kombinerer håndarbeid og estetikk med sine egne strenge krav til perfeksjon.

gå til A. Lange & Söhne

Navnet “Saxonia” er en referanse til den tyske delstaten Sachsen, som har vært en av Tysklands fremste områder for tysk innovasjon igjennom landets historie. Det var i Sachsen Ferdinand Adolph Lange etablerte tysk presisjonsbasert urmakeri. Modellene i denne serien reflekter Lange sitt oppdrag for å nå perfeksjon og utvikling innen mekanisk klokkedesign.

Gå til Saxonia

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter