A. Lange & Söhne

Zeitwerk
A. Lange & Söhne Zeitwerk

Om produktet

ZEITWERK er det første mekaniske armbåndsuret som viser tiden digitalt med hoppetall som tillater entydig lesbarhet til enhver tid.

Denne unike klokken fra A. Lange & Söhne i hvitt gull måler 41.9 mm.  Uret har en sort tallskive og viser tiden i et “digital” format med timer til venstre og minutter på høyresiden. Klokken har også en gangreserve-indikator øverst på skiven. Klokken leveres på en lekker sort skinnrem.

873.800 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Manuell

Materiale

Hvitt gull

Skivefarge

Sort

Diameter

41,9

Ref.nr

140.029

Vår forretning i Nedre Slottsgate er Norges eneste forhandler av A. Lange & Söhne. Det stolte og tradisjonsrike merket A. Lange & Söhne ble stiftet i Glashütte, Tyskland i 1845. Selskapet har som mål å utvikle klokker med utmerket funksjonalitet. Skaperen Ferdinand A. Lange dedikerte hele sitt liv til den “perfekte klokken”, og fremdeles forbedres i dag presisjonen og funksjonaliteten til hver eneste modell ut ifra denne tankegangen. Selvfølgelig handler det ikke bare om teknisk perfeksjon, hvert stykke i denne familien oppfyller også krevende estetiske standarder.

A. Lange & Söhne kombinerer håndarbeid og estetikk med sine egne strenge krav til perfeksjon.

gå til A. Lange & Söhne

Zeitwerk ble introdusert i 2009, og er den første mekaniske klokken som viser tiden fra venstre mot høyre på en digital måte. Designerne av klokken hadde utfordret alt, bortsett fra mekaniske prinsipper, for å komme opp med en patentert mekanisme som kjørte tre nøyaktig skiftende time- og minutt-plater. I november 2009 ble uret tildelt” Aigulle d’Or” på Grand Prix d’Horlogerie de Genève. Oppmuntret av suksessen ble klokken omgjort til en egen serie innad i A. Lange & Söhne familien. Zeitwerk-serien inkluderer flere klokker med slående komplikasjoner, så vel som en modell med en ringformet datovisning.

Gå til Zeitwerk

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter