Bell & Ross

Aviation
Bell & Ross BR03-92 Diver Blue

Om produktet

Nyhet 2018

Den første firkantede dykkerklokken fra Bell & Ross ble lansert i 2017 og nå lanseres den i en blå versjon. Uret er vanntett til 300m og har en 60-minutters enveis-roterende dykkerbezel. For å sikre vanntettheten ytterligere er kronen beskyttet av en «kronebeskytter». Modellen er produsert i stål og er 42 mm.

31.400 kr

Produkt Skivefarge

Blå

Produkt Diameter

42

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Aviation

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Bell & Ross

Ref.nr

BR0392-D-BU-ST/SRB

Bell & Ross ble grunnlagt i 1992 av to franskmenn, designeren Bruno Belamich og forretningsmannen Carlos A. Rosillo. På få år har klokkeprodusenten lansert en imponerende kolleksjon av klokker. Deres unike ur har hentet inspirasjon til design og detaljer fra flyindustrien og er tydelig inspirert av panelet i cockpiten, mens den spektakulære Vintage-kolleksjonen har i tillegg et retrodesign som viser detaljer fra en svunnen tid.

gå til Bell & Ross

Aviation-kolleksjonen har på kort tid utviklet flere ikoniske modeller. I sin søken etter det ideelle bruksuret og bevæpnet med sin erfaring innen luftfart og det militære har ingeniører, urmakere, designere og profesjonelle brukere kombinert sine ferdigheter, og sammen har de laget fire instrumenter som er utfyllende både i størrelse og funksjon: BR-X1, BR 01, BR 03 og BR S.

Gå til Aviation