Bell & Ross

Vintage
BR V2-94 Black Steel

Om produktet

Denne Vintage modellen har en stålkasse som måler 41 mm, sort tallskive med datovindu mellom fire og fem. Uret blir drevet av et automatisk kronografurverk, er vanntett til 100m og kommer på en stållenke.

39.900 kr

Skivefarge

Sort

Diameter

41

Materiale

Stål

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

BRV294-BL-ST/SST

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Bell & Ross ble grunnlagt i 1992 av to franskmenn, designeren Bruno Belamich og forretningsmannen Carlos A. Rosillo. På få år har klokkeprodusenten lansert en imponerende kolleksjon av klokker. Deres unike ur har hentet inspirasjon til design og detaljer fra flyindustrien og er tydelig inspirert av panelet i cockpiten, mens den spektakulære Vintage-kolleksjonen har i tillegg et retrodesign som viser detaljer fra en svunnen tid.

gå til Bell & Ross

Vintage-kolleksjon viser den skiftende design som har vært innen militære ur, fra begynnelsen og gjennom 70-tallet. Lommeuret utviklet seg til å bli et armbåndsur og profesjonell klokke. Den var også en inspirasjon for de påfølgende stilene som representerer tre stadier av utviklingen. Kolleksjonen har en moderne design, og tradisjonelle og rene linjer som illustrerer ektheten til denne samlingen som er laget for kjennere.

Gå til Vintage