Om produktet

Denne modellen har en urkasse i stål som måler 45 mm. Den har en sort tallskive med datovindu mellom klokken 4 og 5. Uret har et selvtrekkende mekanisk verk, calibre 1315 med en gangreserve på 120 timer. Modellen er vanntett til 300 m og leveres på en stållenke, videre har modellen en antimagnetisk innerkasse og en enveisroterende bezel.

207.200 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

45

Ref.nr

5015-1130-71S

I 1735 åpnet Jehan-Jacques Blancpain sitt første verksted i øverste etasje, i huset sitt i Villeret (dagens Bernese Jura).

Gjennom sine samarbeid fra både seil og motorsporten, som gastronomiens verden søker de stadig nye utfordringer for å utvikle deres kreativitet. Samtidig som de beholder sitt autentiske uttrykk. Gjennom sitt initiativ Blancpain Ocean Commitment, tar merket sitt ansvar for å bevare det marine livet, i tradisjon etter merkets tette bånd til havet.

gå til Blancpain

Fifty Fathoms-kolleksjon uttrykker Blancpains lidenskap for havet og verden under vann. noe de viste i 1953 da de lanserte det første moderne dykkeruret. Siden da har de fulgt dykkere og fotografer i deres utforskning og oppdagelser av havet og deres skjønnheter. Dermed har de bidratt til økt kunnskap om dette fascinerende universet og motivert andre til å være med å beskytte det.

I 1953 lanserte Blancpain det første moderne dykkeruret og med Fifty Fathoms-kolleksjon uttrykker de lidenskap for verden under vann. Siden den gang har de fulgt dykkere og fotografer i deres utforskning av havet. På den måten har de bidratt til økt kunnskap og engasjement for dette fascinerende universet.

Gå til Fifty Fathoms

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter