Blancpain

Women
Ultra Slim

Om produktet

Denne damemodellen er en ultra-slim variant med en urkasse i 18 karat rosa gull som måler 29.2 mm. Tallskiven er hvit/krem farget med romertall i rødt gull. Uret leveres på en alligatorrem. Urverket er et selvtrekkende, mekanisk verk, calibre 913. Gangreserven på dette uret er 40 timer.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

152.400 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Rødt gull

Skivefarge

Krem

Diameter

29,2

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

6104-3642-55A

I 1735 åpnet Jehan-Jacques Blancpain sitt første verksted i øverste etasje, i huset sitt i Villeret (dagens Bernese Jura).

Gjennom sine samarbeid fra både seil og motorsporten, som gastronomiens verden søker de stadig nye utfordringer for å utvikle deres kreativitet. Samtidig som de beholder sitt autentiske uttrykk. Gjennom sitt initiativ Blancpain Ocean Commitment, tar merket sitt ansvar for å bevare det marine livet, i tradisjon etter merkets tette bånd til havet.

gå til Blancpain

I 1930 introduserte Blancpain det første selvtrekkende armbåndsuret for kvinner. Siden da har vist vei ved å utstyre feminine modeller med komplikasjoner som tradisjonelt har vært forbeholt herre-ur. Blancpains kvinne-ur innehar den perfekte balansen mellom eleganse og horologisk kompleksitet. Alt for å imøtekomme den moderne kvinnes forventninger til presisjon og utsøkt design.

Gå til Women

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter