Om produktet

Denne lekre damemodellen har en desentralisert timevisning og retrograd sekundvisning. Urkassen i stål måler 36,8 mm og er besatt med diamanter, det samme er den hvite tallskiven, dette har en samlet karat på 1,15. Uret leveres på en hvit alligatorrem og urverket er selvtrekkende, mekanisk. Dette er calibre 2663SR med en gangreserve på 65 timer.

166.300 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Mekanisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Hvit

Diameter

36,8

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

3650A-4528-55B

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Siden 1735 har Blancpain bidratt til utviklingen innen mekaniske ur, samtidig som de har klart å bevare de tradisjonelle ferdighetene som grunnleggeren deres, Jehan-Jacques Blancpain, hadde. I 1735 grunnla han Blancpain ved å åpne sitt første verksted i øverste etasje i huset sitt i Villeret (dagens Bernese Jura). Urprodusenten er tro mot sine verdier og inngår stadig spennende samarbeid med partnere som deler deres lidenskap for excellence. Enten om det er motorsport, på det åpne hav, gastronomi eller livsstil, så er Blancpain svært stolte av sine partnere. På denne måten kan de søke nye utfordringer og videre utvikle sin kreativitet og autentisitet.

gå til Blancpain

Siden 1930 har Blancpain spilt en stor rolle innen dameur ved at de introduserte det første selvtrekkende armbåndsuret for kvinner. Siden da har de vært innovative ved å utstyre feminine modeller med horologiske komplikasjoner som tidligere kun var til herreur. Denne kolleksjonen er spesielt utformet for å imøtekomme de ønskene og forventningene som den moderne kvinne har, og er den perfekte balansen av eleganse og horologisk kompleksitet.

Gå til Women