Breguet

Classique
Classique

Om produktet

Denne modellen har en 38 mm urkasse i 18 karat hvitt gull. Tallskiven er en “grand feu” i blå emalje, klassiske Breguet-visere og det er datovisning klokken 3. Urverket er et selvtrekkende mekanisk verk, calibre 777Q, med en gangreserve på 55 timer. I baklokket er det safirglass og uret leveres på en blå skinnrem.

252.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

38

Ref.nr

G5177BB2Y9V6

I 1775 åpnet Abraham-Louis Breguet sitt verksted i Paris. Hans driv og evne til videreutvikling, oppfinnelser og tekniske finesser gjorde han til en av de beste urmakerne vi kjenner til, selv den dag i dag. Ut fra dørene i 39 Quai de l’Horloge fikk storheter som Napoleon, Marie-Antoinette og andre kongelige sine ur, og Breguet er også i dag kjent for sin innovative evne, og deres tekniske og estetiske ur. Over 200 år etter det hele begynte lever selskapet fortsatt etter den samme kjernen som grunnleggeren deres gjorde.

gå til Breguet

Classique-kolleksjonen bygger på idealer slik som presisjon, renhet og elegante linjer. Om det er extra-thin modeller eller kompliserte ur, er de alle dedikerte til de tekniske prinsippene, det kunstneriske og de tradisjonelle verdiene til et Breguet-ur.

Gå til Classique

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter