Breguet

Classique
Chronomètrie

Om produktet

Denne Classique Chronométrie-modellen har en 41 mm urkasse i 18 karat rose gull. Tallskiven er i sølvfarget gull med lekkert håndgravert mønster. På tallskiven er det en liten sekundviser, du kan lese av 1/10 sekunder og det er en gangreserveindikator. Urverket er et manuelt opptrekksverk, calibre 574DR, med en gangreserve på 60 timer og 72.000 svingninger (10 Hz). I baklokket er det safirglass og uret leveres på en brun skinnrem.

393.300 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Mekanisk

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Sølv

Diameter

41

Ref.nr

G7727BR129WU

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

I 1775 åpnet Abraham-Louis Breguet sitt verksted i Paris. Hans driv og evne til videreutvikling, oppfinnelser og tekniske finesser gjorde han til en av de beste urmakerne vi kjenner til, selv den dag i dag. Ut fra dørene i 39 Quai de l’Horloge fikk storheter som Napoleon, Marie-Antoinette og andre kongelige sine ur, og Breguet er også i dag kjent for sin innovative evne, og deres tekniske og estetiske ur. Over 200 år etter det hele begynte lever selskapet fortsatt etter den samme kjernen som grunnleggeren deres gjorde.

gå til Breguet

Classique-kolleksjonen bygger på idealer slik som presisjon, renhet og elegante linjer. Om det er extra-thin modeller eller kompliserte ur, er de alle dedikerte til de tekniske prinsippene, det kunstneriske og de tradisjonelle verdiene til et Breguet-ur.

Gå til Classique