Om produktet

Denne damemodellen fra Classique-kolleksjonen er i 18 karat rosa gull og måler 30 mm. Bezelen og ørene på denne modellen er besatt med 66 diamanter (tot. ca. 1.04 cts). Uret har en tallskive i emalje med de karakteristiske blå viserne. Urverket er et selvtrekkende automatisk verk, calibre 537L, med en gangreserve på ca. 45 timer. Det er safirglass i baklokket og uret leveres på en hvit skinnrem.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

277.900 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Emalje

Diameter

30

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

G9088BR29964DD0D

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

I 1775 åpnet Abraham-Louis Breguet sitt verksted i Paris. Hans driv og evne til videreutvikling, oppfinnelser og tekniske finesser gjorde han til en av de beste urmakerne vi kjenner til, selv den dag i dag. Ut fra dørene i 39 Quai de l’Horloge fikk storheter som Napoleon, Marie-Antoinette og andre kongelige sine ur, og Breguet er også i dag kjent for sin innovative evne, og deres tekniske og estetiske ur. Over 200 år etter det hele begynte lever selskapet fortsatt etter den samme kjernen som grunnleggeren deres gjorde.

gå til Breguet

Classique-kolleksjonen bygger på idealer slik som presisjon, renhet og elegante linjer. Om det er extra-thin modeller eller kompliserte ur, er de alle dedikerte til de tekniske prinsippene, det kunstneriske og de tradisjonelle verdiene til et Breguet-ur.

Gå til Classique