Breguet

Marine
Marine

Om produktet

Denne modellen er en Marine i 18 karat hvitt gull og modellen har en urkasse som måler 40 mm. Tallskiven er blå med romertall og datovisning klokken 3. Uret har et selvtrekkende, mekanisk urverk (calibre 777A) med en gangreserve på ca. 55 timer, urverket kan du se gjennom safirglasset i baklokket. Uret er vanntett til 100 m og kommer på en blå gummirem.

 

304.500 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Hvitt gull

Skivefarge

Blå

Diameter

40

Ref.nr

G5517BBY25ZU

I 1775 åpnet Abraham-Louis Breguet sitt verksted i Paris. Hans driv og evne til videreutvikling, oppfinnelser og tekniske finesser gjorde han til en av de beste urmakerne vi kjenner til, selv den dag i dag. Ut fra dørene i 39 Quai de l’Horloge fikk storheter som Napoleon, Marie-Antoinette og andre kongelige sine ur, og Breguet er også i dag kjent for sin innovative evne, og deres tekniske og estetiske ur. Over 200 år etter det hele begynte lever selskapet fortsatt etter den samme kjernen som grunnleggeren deres gjorde.

gå til Breguet

Modellene i Breguets Marine-kolleksjon er basert på deres tradisjonelle verdier samtidig som de er sporty ur tolket på en moderne måte. Marine-modellene har alle de kvalitetene som ble lagt ned av A.-L. Breguet som maker av kronometerur for den franske marinen.

Gå til Marine

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter