Om produktet

Denne lekre damemodellen i stål måler 32.7 x 27.3mm. Tallskiven på dette uret er i hvit perlemor og urverket er et selvtrekkende mekanisk verk, calibre 586, med en gangreserve på 38 timer. Det er safirglass i baklokket og uret leveres på stållenke.

176.600 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Skivefarge

Perlemor

Diameter

0

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Materiale

Stål

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, dame

Ref.nr

G9807ST5WJ50

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

I 1775 åpnet Abraham-Louis Breguet sitt verksted i Paris. Hans driv og evne til videreutvikling, oppfinnelser og tekniske finesser gjorde han til en av de beste urmakerne vi kjenner til, selv den dag i dag. Ut fra dørene i 39 Quai de l’Horloge fikk storheter som Napoleon, Marie-Antoinette og andre kongelige sine ur, og Breguet er også i dag kjent for sin innovative evne, og deres tekniske og estetiske ur. Over 200 år etter det hele begynte lever selskapet fortsatt etter den samme kjernen som grunnleggeren deres gjorde.

gå til Breguet

Breguets Reine de Naples-kolleksjon er inspirert av et tidlig armbåndsur som A.-L. Breguet laget til Bonapartes søster Caroline, som var dronningen av Napoli. Her har Breguets urmakere utviklet et symbol for femininitet i et moderne, utsmykket ur.

Gå til Reine de Naples