Om produktet

Dette er en Type XXI i stål og den har en urkasse som måler 42 mm. Urverket er et mekanisk, selvtrekkende verk (calibre 584 Q), med en gangreserve på ca. 48 timer. Uret har datovisning klokken 6, grå tallskive, dag- og nattindikator, og selvlysende materiale i visere og tall. Uret er vanntett til 100 m og kommer på en brun skinnrem.

148.100 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Mekanisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Brun

Diameter

42

Ref.nr

G3817STX23ZU

I 1775 åpnet Abraham-Louis Breguet sitt verksted i Paris. Hans driv og evne til videreutvikling, oppfinnelser og tekniske finesser gjorde han til en av de beste urmakerne vi kjenner til, selv den dag i dag. Ut fra dørene i 39 Quai de l’Horloge fikk storheter som Napoleon, Marie-Antoinette og andre kongelige sine ur, og Breguet er også i dag kjent for sin innovative evne, og deres tekniske og estetiske ur. Over 200 år etter det hele begynte lever selskapet fortsatt etter den samme kjernen som grunnleggeren deres gjorde.

gå til Breguet

Denne kolleksjonen ble designet på 1950-tallet for de franske marineflygerne. Type XX har her gitt Breguet-kolleksjonen en sivil modell utstyrt med et selvtrekkende urverk.

Gå til Type XX - XXI - XXII

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter