Breitling

Navitimer
1 Automatic 38

Om produktet

Nyhet 2018

For første gang lanseres Breitling sin Navitimer i en størrelse som passer perfekt for menn som foretrekker en mindre klokke, eller kanskje for kvinner som ønsker noe større og sporty. Den nye Navitimer måler 38 mm. Denne modellen i stål og rødt gull har en sølvfarget tallskive og datovindu ved kl 6. Urverket er automatisk og har en gangreserve på ca. 38 timer. Modellen leveres på en brun alligatorrem.

50.900 kr

Skivefarge

Sølv

Diameter

38

Materiale

Rødt gull/stål

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

U17325211G1P1

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

gå til Breitling

Den absolutte favorittklokken blant flyvere og dedikerte entusiaster satte en milepæl da den ble lansert med “Manufacture Breitling Caliber 01” – med ekstrem ytelse og presisjon.

Gå til Navitimer