Breitling

Navitimer
1 B01 Chronograph 43

Om produktet

Den absolutte favorittklokken blant flyvere og dedikerte entusiaster satte en milepæl da den ble lansert med «Manufacture Breitling Caliber 01» – med ekstrem ytelse og presisjon. Den legendariske modellen skiller seg ut med sin stålkasse og sort tallskive med rød sekundviser,  sølvfargede kronografskiver og applikerte indekser. Urkassen måler 43 mm og leveres på en stållenke. Uret har ripefritt safirglass, datovisning og er vanntett til 30m. Nytt i 2018 er modellens logo og baklokket i safirglass.

Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

 

80.150,00 kr

Skivefarge

Sort

Diameter

43

Materiale

Stål

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

AB0121211B1A1

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

gå til Breitling

Den absolutte favorittklokken blant flyvere og dedikerte entusiaster satte en milepæl da den ble lansert med “Manufacture Breitling Caliber 01” – med ekstrem ytelse og presisjon.

Gå til Navitimer