Breitling

Navitimer
1 Automatic 38

Om produktet

Nyhet 2018

For første gang lanseres Breitling sin Navitimer i en størrelse som passer perfekt for menn som foretrekker en mindre klokke, eller kanskje for kvinner som ønsker noe større og sporty. Den nye Navitimer måler 38 mm. Denne modellen har en sort tallskive og datovindu ved kl 6. Urverket er automatisk og har en gangreserve på ca. 38 timer. Modellen leveres på en sort alligatorrem.

37.700 kr

Produkt Skivefarge

Sort

Produkt Diameter

38

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Navitimer

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Breitling

Ref.nr

A17325241B1P1

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

gå til Breitling

Den absolutte favorittklokken blant flyvere og dedikerte entusiaster satte en milepæl da den ble lansert med «Manufacture Breitling Caliber 01» – med ekstrem ytelse og presisjon.

Gå til Navitimer