Breitling

Navitimer
8 Automatic 41

Om produktet

De nye Navitimer 8 fra Breitling har tydelige likheter med modellene produsert på 1930 -og 40 tallet. Denne modellen med sort tallskive måler 41 mm og drives av et automatisk urverk, Breitling 17. Urverket har en gangreserve på ca. 40 timer. Uret er vanntett til 100m og leveres på en sort skinnrem.

34.900 kr

Produkt Skivefarge

Sort

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Diameter

41

Produkt Materiale

Stål

Produkt Merke

Breitling

Produkt Serie

Navitimer

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

A17314101B1X1

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

gå til Breitling

Den absolutte favorittklokken blant flyvere og dedikerte entusiaster satte en milepæl da den ble lansert med «Manufacture Breitling Caliber 01» – med ekstrem ytelse og presisjon.

Gå til Navitimer