Breitling

Premier
Automatic 40

Om produktet

Kanskje mer enn noen annen modell i Premier-kolleksjonen vekker denne modellen følelsen av Breitling sine modeller fra 1940-tallet. Denne modellen måler 40 mm og har en blå tallskive. Urverket i denne modellen er et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 38 timer. Modellen leveres på en blå alligatorrem.

36.750 kr

Skivefarge

Blå

Diameter

40

Materiale

Stål

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

A37340351C1P2

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

gå til Breitling

Den nye Premier-kolleksjonen ble lansert høsten 2018. Eleganse i hverdagen – Premier er et navn som har signifikant betydning for Breitling. På 1940-tallet introduserte Breitling sin første kolleksjon med elegante klokker og denne reintroduksjonen bærer uten tvil Breitling sitt DNA.

Gå til Premier