Breitling

Navitimer
1 Chronograph GMT 46

Om produktet

Alltid klar for takeoff! Navitimer har en ekstremt praktisk og lett lesbart system for to tidssoner. Den sentrale sekundviseren, med sin røde pil på enden, viser tiden i en annen del av verden på en 24-timers skala – og dermed indikerer om det er dag eller natt på det aktuelle stedet. Det selvtrekkende kronograf urverket er beskyttet av en stor urkasse i stål, denne måler 46 mm og sitter på en matchende stållenke. Kassens baklokk er gravert med tidssonene til verdens største byer. Denne modellen kommer med c-spenne.

65.450 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

46

Ref.nr

A24322121B2A1

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

gå til Breitling

Den absolutte favorittklokken blant flyvere og dedikerte entusiaster satte en milepæl da den ble lansert med “Manufacture Breitling Caliber 01” – med ekstrem ytelse og presisjon.

Gå til Navitimer