Breitling

Navitimer
Navitimer B01 Chronograph 41

Om produktet

Nyhet 2022!

Det har vært mange gjentakelser av Breitling-ikonet siden debuten for 70 år siden. Denne nye Navitimer kolleksjonen fanger seriens mest klassiske funksjoner, samtidig som den forbedrer dem med moderne oppgraderinger. Modellene har en slankere profil, og vekslingen mellom polerte og børstede elementer gir en skinnende, men likevel diskret finish. I tillegg har disse modellene nye farger på tallskiven med nyanser av blått, grønt og kobber. Oppdateringen som kanskje vekker mest nostalgi er plasseringen av AOPA-vingene som er tilbake i sin opprinnelige posisjon klokken 12.

Denne modellen i stål som måler 41mm har en lekker tallskive i sølv med hvite detaljer og datovisning klokken 6. Baklokket i ripefritt safirglass gir innblikk til det automatiske urverket som har en gangreserve på ca. 70 timer. Modellen presenteres på en mørk brun skinnrem.

Dersom modellen ikke er på lager blir det informert om estimert leveringstid ved bestilling.

192.650 kr

Diameter

41

Materiale

Rødt gull

Skivefarge

Sølv

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

RB0139211G1P1

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

gå til Breitling

Den absolutte favorittklokken blant flyvere og dedikerte entusiaster satte en milepæl da den ble lansert med «Manufacture Breitling Caliber 01» – med ekstrem ytelse og presisjon.

Gå til Navitimer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter