Om produktet

Nyhet sommer 2021

Breitling sin fargerike hyllest til den originale SuperOcean, og selve essensen av «stil til sjøs». Superocean Heritage ’57 Pastel Paradise Capsule kolleksjonen gjenbruker flere designelementer fra den opprinnelige SuperOcean fra 1957. Den konkave keramiske bezelen, de store indeksene og den pilformede timeviseren. Kolleksjonen er tilgjengelig i et utvalg av sommerfarger og handler om farger, proporsjoner og selvfølgelig substanser.

Denne blå utgaven er laget i stål og urkassen måler 38 mm. Urverket i modellen er Breitling 10, et automatisk urverk, med en gangreserve på ca. 42 timer. Modellen er vanntett til 100m og leveres på en blå skinnrem med foldespenne. Remmen kan enkelt byttes med Breitling sitt quick-exchange system.

50.750 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

38

Ref.nr

A10340161C1X1

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

gå til Breitling

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter