Breitling

Superocean
Automatic 42

Om produktet

Nye Superocean er et funksjonelt, kult og moderne dykkerur. Denne modellen er laget i stål og måler 42 mm. Tallskiven er i en sterk oransje farge med datovisning klokken 3. Uret drives av et automatisk urverk som har en gangreserve på ca. 38 timer. Modellen leveres på en sporty gummirem og er vanntett til 500m.

39.700 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Orange

Diameter

42

Ref.nr

A17366D71O1S1

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

gå til Breitling

Superocean-kolleksjonen til Breitling viser oss den klassiske dykkerklokken. Modellen ble første gang produsert i 1957 og var ment til å utstyre profesjonelle og militære dykkere. Superocean ble raskt en populær modell og falt i smak også hos fridykkere og klokke-entusiaster.

Gå til Superocean

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter