Breitling

Superocean
Superocean Automatic 36

Om produktet

Den nye Superocean gjenoppretter designet til den legendariske dykkerklokken «Slow Motion» fra 1960-tallet. Samtidig legger den til moderne funksjoner; som en keramisk innlagt ramme og fargerike urskiver. Brede visere og indekser i selvlysende Super-LumiNova gir en enkel lesbarhet under vann. Klokken er vanntett til 300m, i tillegg til å være støt-, sand- og saltvannsbestandig.

Denne modellen i stål som måler 36mm har en hvit tallskive. Modellen drives av et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 38 timer og presenteres på en hvit gummirem.

Dersom modellen ikke er på lager blir det informert om estimert leveringstid ved bestilling.

58.600 kr

Diameter

36

Materiale

Stål

Skivefarge

Hvit

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

30+ bar/300+ m

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

SuperOcean

Ref.nr

A17377211A1S1

Breitlings historie går tilbake til 1884. De har siden den gang beholdt sin posisjon som en spesialist på tekniske ur. Gjennom sitt samarbeid med noen av verdens elitepiloter, fortsetter de å gjøre seg fortjent til sitt sterke bånd til luftfarten. De er også de eneste av de store urprodusentene som har alle sine urverk kronometersertifisert.

gå til Breitling

Superocean-kolleksjonen til Breitling viser oss den klassiske dykkerklokken. Modellen ble første gang produsert i 1957 og var ment til å utstyre profesjonelle og militære dykkere. Superocean ble raskt en populær modell og falt i smak også hos fridykkere og klokke-entusiaster.

Gå til Superocean

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter