Bulgari

Serpenti
Bvlgari Serpenti

Om produktet

Denne modellen måler 27 mm og er laget i 18 karat rosa gull. Bezelen er besatt med diamanter. Tallskiven er rød, en lekker sten pryder kronen og urverket er quartz.

100.000 kr

Produkt Skivefarge

Rød

Produkt Diameter

27

Produkt Vanntetthet

Vannbeskyttet

Produkt Materiale

Rosa gull

Produkt Urverk

Quartz

Produkt Serie

Serpenti

Produkt Type

Armbåndsur, dame

Produkt Merke

Bulgari

Ref.nr

SPP27C9PGDL-102730

I 2014 kunne Bulgari feire 130 år. Bulgari, et navn som forbindes med italiensk eleganse og dyktighet. 2700 år med romersk historie har gjort at det store merkevarehuset med dristighet har hedret sin rike fortid med moderne design. Deres urkolleksjon viser Bulgaris driv etter nye, kreative løsninger, deres naturlige eleganse og estetiske allsidighet. De er den perfekte uttrykket av italiensk stil – dristig, moderne og raffinert.

gå til Bvlgari

Serpenti-kolleksjonen uttrykker stor kunstnerisk frihet, det dristige designet er universielt assosivert med Bulgari; uventede kombinasjoner av materialer og farger, samt de stadige nytolkningene av den ikoniske slangen. Det praktfulle uret er en forening av Bulgaris to langvarige ikoner; slangen og tubogas. Tubogas er en unik teknikk som er utviklet og brukt av Bulgari for å lage lenken i denne kolleksjonen, på den måten er uret både morsomt og komfortabelt å ha på håndleddet.

Gå til Serpenti