Bulgari

Serpenti
Bvlgari

Om produktet

Denne modellen måler 27 mm og er laget i stål. Bezelen er besatt med diamanter. Tallskiven er i hvit perlemor, en lekker sten pryder kronen og urverket er quartz.

64.900 kr

Skivefarge

Perlemor

Diameter

27

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Materiale

Stål

Urverk

Quartz

Type

Armbåndsur, dame

Ref.nr

SPS27WSDL-102781

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Serpenti-kolleksjonen uttrykker stor kunstnerisk frihet, det dristige designet er universielt assosivert med Bulgari; uventede kombinasjoner av materialer og farger, samt de stadige nytolkningene av den ikoniske slangen. Det praktfulle uret er en forening av Bulgaris to langvarige ikoner; slangen og tubogas. Tubogas er en unik teknikk som er utviklet og brukt av Bulgari for å lage lenken i denne kolleksjonen, på den måten er uret både morsomt og komfortabelt å ha på håndleddet.

gå til Serpenti

I 2014 kunne Bulgari feire 130 år. Bulgari, et navn som forbindes med italiensk eleganse og dyktighet. 2700 år med romersk historie har gjort at det store merkevarehuset med dristighet har hedret sin rike fortid med moderne design. Deres urkolleksjon viser Bulgaris driv etter nye, kreative løsninger, deres naturlige eleganse og estetiske allsidighet. De er den perfekte uttrykket av italiensk stil – dristig, moderne og raffinert.

Gå til Bvlgari