Cartier

Ballon Bleu de Cartier
Cartier Ballon Bleu De Cartier

Om produktet

Denne modellen har en urkasse stål med stållenke. Urkassen måler 33 mm og har en tykkelse på 10.16 mm. Tallskiven er børstet i en sølv/lys blå farge med de karakteristiske blå viserne. Uret drives av et automatisk urverk.

79.500 kr

Dette varemerket tillater midlertidig ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Diameter

33

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå/Sølv

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

WSBB0062

Flyter som en ballong og så blå som safiren trygt plassert på sin side, gir Ballon Bleu en dash av eleganse til både mannlige og kvinnelige håndledd. Kassens konvekse kurver, guillocherte tallskive og blå visere gjør dette til en svært lekker modell.

gå til Ballon Bleu de Cartier

Cartiers historie som urprodusent starter for over 100 år siden, med en stil som kombinerte kreativitet og urmakerkunst på en perfekt måte. Alfred Cartier, og senere hans sønn Louis, var alltid interessert i tid og målingen av den. Så helt fra begynnelsen av var Cartier innovative, fantastiske og ikke minst geniale, noe som har resultert i ikoniske modeller slik som Santos i 1904 og Tank i 1917. Den dag i dag fortsetter de å perfeksjonere sin signatur.

Gå til Cartier

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter