Cartier

Santos de Cartier
Cartier Santos Automatic

Om produktet

Historien om Santos går helt tilbake til 1904 og legenden Alberto Santos-Dumont. Nå har den igjen sett dagens lys i en litt annen drakt. Santos de Cartier kommer i størrelse medium og large, og med et «QuickSwitch» system for å enkelt kunne bytte mellom rem og lenke. Samtidig som lenken har et «SmartLink» self-fitting teknologi som gjør at man lett kan endre lengden selv.

Denne modellen i stål er i størrelse large og måler 39,8 mm. Tallskiven er sølvfarget og uret drives av det automatiske urverket 1847 MC. Modellen leveres på en stållenke med «SmartLink» system og det medfølger en kalveskinnsrem med foldespenne. Det nyutviklede «QuickSwitch» systemet gjør at du enkelt kan bytte mellom lenke og rem når du ønsker. Uret er vanntett til 100m.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

66.500 kr

Produkt Skivefarge

Sølv

Produkt Diameter

39,8

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Santos de Cartier

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Cartier

Ref.nr

WSSA0009

Cartiers historie som urprodusent starter for over 100 år siden, med en stil som kombinerte kreativitet og urmakerkunst på en perfekt måte. Alfred Cartier, og senere hans sønn Louis, var alltid interessert i tid og målingen av den. Så helt fra begynnelsen av var Cartier innovative, fantastiske og ikke minst geniale, noe som har resultert i ikoniske modeller slik som Santos i 1904 og Tank i 1917. Den dag i dag fortsetter de å perfeksjonere sin signatur.

gå til Cartier

Hvem annen enn Louis Cartier kunne oppfylle ønsket til den kjente brasilianske flygeren Alberto Santos-Dumont om å kunne lese av tiden mens han fløy? Dette vennskapet, formet i 1904, resulterte i en av de første armbåndsurene. Cartier har hatt et fantastisk eventyr med denne serien og designet, som er mer enn hundre år gammelt. Bezelen, med dens synlige skruer minner om et flyskrog og den firkantede formen med de avrundede hjørnene gir tiden mulighet til å flyte fritt.

Gå til Santos de Cartier