Cartier

Pasha
Pasha de Cartier Large

Om produktet

Den legendariske Pasha-kolleksjonen har fått sin tilbakekomst. En ubekreftet myte er at den første Pasha-klokken Cartier produserte ble laget for The Pasha of Marrakesh i 1933, men offisielt debuterte modellen for fullt i 1985. Siden denne lanseringen har det eksistert en rekke forskjellige Pasha-modeller, og nå reintroduseres serien igjen inn i Cartier sine rekker.

De to nye Pasha-modellene vil være tilgjengelig i 41 mm og 35 mm. Begge størrelsene er få tak i gult gull, rødt gull eller rustfritt stål.

Denne modellen er 41 mm og laget i stål. Modellen har en sølvfarget tallskive, blå stålvisere og datovisning mellom klokken 4 og 5. Modellen er drevet av Cartier sitt egetproduserte automatiske urverk 1847 MC. Modellen leveres på en stållenke og det medfølger en skinnrem og foldespenne med Cartier sitt «SmartLink» system som gjør at du enkelt kan bytte mellom disse.

94.500 kr

Dette varemerket tillater midlertidig ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

41

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Pasha

Baklokk

Åpent

Gangreserve

42

Garanti

2 år

Glass

Safir

Kaliber

1847 MC

Materielllenkerem

Lenke

Vanntetthet

10 bar/100 m

Ref.nr

WSPA0009

Cartiers historie som urprodusent starter for over 100 år siden, med en stil som kombinerte kreativitet og urmakerkunst på en perfekt måte. Alfred Cartier, og senere hans sønn Louis, var alltid interessert i tid og målingen av den. Så helt fra begynnelsen av var Cartier innovative, fantastiske og ikke minst geniale, noe som har resultert i ikoniske modeller slik som Santos i 1904 og Tank i 1917. Den dag i dag fortsetter de å perfeksjonere sin signatur.

gå til Cartier

Den legendariske Pasha-kolleksjonen har fått sin tilbakekomst. En ubekreftet myte er at den første Pasha-klokken Cartier produserte ble laget for The Pasha of Marrakesh i 1933, men offisielt debuterte modellen for fullt i 1985. Siden denne lanseringen har det eksistert en rekke forskjellige Pasha-modeller, og nå reintroduseres serien igjen inn i Cartier sine rekker.

Gå til Pasha de Cartier

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter