Cartier

Ronde Must de Cartier
Ronde Must de Cartier 29

Om produktet

Den nye Ronde Must- kolleksjonen til Cartier karakteriserer tidløse klassikere som oser av fransk eleganse og sveitsisk ekspertise. Med Cartiers klassiske romertall, blå sverdformede visere og en safir cabochon, er dette eleganse på sitt beste.

Denne Ronde Must de Cartier modellen i stål måler 29mm og har en tykkelse på 7.54 mm.  Den glatte bezelringen sørger for fokus på den sølvfargede tallskiven med de karakteristiske blå viserne og sorte romertall. Uret drives av et quartz urverk og presenteres på en sort skinnrem.

39.000 kr

Dette varemerket tillater midlertidig ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Diameter

29

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Urverk

Quartz

Vanntetthet

3 bar/30 m

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Ronde Solo de Cartier

Ref.nr

WSRN0030

Cartiers historie som urprodusent starter for over 100 år siden, med en stil som kombinerte kreativitet og urmakerkunst på en perfekt måte. Alfred Cartier, og senere hans sønn Louis, var alltid interessert i tid og målingen av den. Så helt fra begynnelsen av var Cartier innovative, fantastiske og ikke minst geniale, noe som har resultert i ikoniske modeller slik som Santos i 1904 og Tank i 1917. Den dag i dag fortsetter de å perfeksjonere sin signatur.

gå til Cartier

Ronde de Cartier bevarer den perfekte klassiske elegansen og Cartier-signaturen; romertall og de blå, sverdformede viserne.

Gå til Ronde de Cartier

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter