Cartier

Santos de Cartier
Santos de Cartier Skeleton Large

Om produktet

Denne Santos De Cartier modellen i stål måler 39.8mm og har en skeleton tallskive. Timer og minutter kan leses utfra «skeletonized» broer som former romertall. Uret drives av det manuelle urverket 9611 MC som har en gangreserve på ca. 72 timer. Uret presenteres på en stållenke og kommer med en ekstra blå alligatorrem. Både rem og lenke har «QuickSwitch» system for enkelt å kunne bytte mellom dem. Uret er vanntett til 100m.

307.000 kr

Diameter

39,8

Materiale

Stål

Skivefarge

Skeleton

Urverk

Manuell

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

WHSA0015

Cartiers historie som urprodusent starter for over 100 år siden, med en stil som kombinerte kreativitet og urmakerkunst på en perfekt måte. Alfred Cartier, og senere hans sønn Louis, var alltid interessert i tid og målingen av den. Så helt fra begynnelsen av var Cartier innovative, fantastiske og ikke minst geniale, noe som har resultert i ikoniske modeller slik som Santos i 1904 og Tank i 1917. Den dag i dag fortsetter de å perfeksjonere sin signatur.

gå til Cartier

Hvem annen enn Louis Cartier kunne oppfylle ønsket til den kjente brasilianske flygeren Alberto Santos-Dumont om å kunne lese av tiden mens han fløy? Dette vennskapet, formet i 1904, resulterte i en av de første armbåndsurene. Cartier har hatt et fantastisk eventyr med denne serien og designet, som er mer enn hundre år gammelt. Bezelen, med dens synlige skruer minner om et flyskrog og den firkantede formen med de avrundede hjørnene gir tiden mulighet til å flyte fritt.

Gå til Santos de Cartier

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter