Cartier

Tank
Tank Francaise M

Om produktet

Nyhet 2023!

Cartier introduserer sine nye Tank Francaise modeller med nytt design.

Denne modellen som måler 32 x 27mm består av 18K gult gull, og ha en gylden børstet tallskive med Cartiers klassiske blå visere og romertall. Uret drives av et quartz urverk.

334.000 kr

Dette varemerket tillater midlertidig ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Diameter

32 x 27

Materiale

Gult gull

Skivefarge

Sølv

Urverk

Quartz

Vanntetthet

3 bar/30 m

Kassemateriale

Gull

Kolleksjon

Tank

Ref.nr

WGTA0113

Cartiers historie som urprodusent starter for over 100 år siden, med en stil som kombinerte kreativitet og urmakerkunst på en perfekt måte. Alfred Cartier, og senere hans sønn Louis, var alltid interessert i tid og målingen av den. Så helt fra begynnelsen av var Cartier innovative, fantastiske og ikke minst geniale, noe som har resultert i ikoniske modeller slik som Santos i 1904 og Tank i 1917. Den dag i dag fortsetter de å perfeksjonere sin signatur.

gå til Cartier

Tank-serien til Cartier ble lansert i 1917 og var da basert på en enkel idé om fire rette linjer, en safir på kronen og en lærrem. Uret hadde en så ren form at den aldri ville kunne gå av moten og dette var kun begynnelsen på historien om Cartier Tank.

Gå til Tank

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter