Cartier

Tank
Tank Louis De Cartier SM

Om produktet

Denne modellen har en urkasse i 18 karat rosa gull og den måler 29,5×22 mm. Tallskiven er sølvfarget med de karakteristiske blå viserne og romertallene. Urverket er deres Cartier Calibre 8971 MC, et mekanisk manuelt urverk, og den leveres på en brun alligatorrem med c-spenne.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

150.000 kr

Dette varemerket tillater midlertidig ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Manuell

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Hvit

Diameter

29,5

Vanntetthet

Ikke vanntett

Kassemateriale

Gull

Kolleksjon

Tank

Ref.nr

WGTA0010

Cartiers historie som urprodusent starter for over 100 år siden, med en stil som kombinerte kreativitet og urmakerkunst på en perfekt måte. Alfred Cartier, og senere hans sønn Louis, var alltid interessert i tid og målingen av den. Så helt fra begynnelsen av var Cartier innovative, fantastiske og ikke minst geniale, noe som har resultert i ikoniske modeller slik som Santos i 1904 og Tank i 1917. Den dag i dag fortsetter de å perfeksjonere sin signatur.

gå til Cartier

Tank-serien til Cartier ble lansert i 1917 og var da basert på en enkel idé om fire rette linjer, en safir på kronen og en lærrem. Uret hadde en så ren form at den aldri ville kunne gå av moten og dette var kun begynnelsen på historien om Cartier Tank.

Gå til Tank

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter