Cartier

Tank
Tank Must SM

Om produktet

Nyhet 2021

Med direkte inspirasjon fra Tank Louis Cartier, er designet av Tank Must nå blitt utviklet mens den holder seg tro mot den historiske modellen. Avrundede «lugs» og oppgraderte skiveproporsjoner. Stilren finesse er den ledende kraften bak dette “nye” designet.

Denne Tank Must SM-modellen har en sølvfarget tallskive med romertall og karakteristiske blå visere. Urverket i denne modellen er et quartzverk. Modellen leveres på en lenke i stål.

42.800 kr

Dette varemerket tillater midlertidig ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

29,5 x 22

Vanntetthet

Ikke vanntett

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Tank

Ref.nr

WSTA0051

Cartiers historie som urprodusent starter for over 100 år siden, med en stil som kombinerte kreativitet og urmakerkunst på en perfekt måte. Alfred Cartier, og senere hans sønn Louis, var alltid interessert i tid og målingen av den. Så helt fra begynnelsen av var Cartier innovative, fantastiske og ikke minst geniale, noe som har resultert i ikoniske modeller slik som Santos i 1904 og Tank i 1917. Den dag i dag fortsetter de å perfeksjonere sin signatur.

gå til Cartier

Tank-serien til Cartier ble lansert i 1917 og var da basert på en enkel idé om fire rette linjer, en safir på kronen og en lærrem. Uret hadde en så ren form at den aldri ville kunne gå av moten og dette var kun begynnelsen på historien om Cartier Tank.

Gå til Tank

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter