Cartier

Tank
Tank Must SM

Om produktet

Med direkte inspirasjon fra Tank Louis Cartier, er designet av Tank Must nå blitt utviklet mens den holder seg tro mot den historiske modellen. Avrundede «lugs» og oppgraderte skiveproporsjoner. Stilren finesse er den ledende kraften bak dette “nye” designet.

Denne Tank Must SM-modellen har en sølvfarget tallskive med romertall og karakteristiske blå visere. Bezel er besatt av 40 diamanter. Urverket i denne modellen er et quartzverk. Modellen leveres på en sort børstet kalveskinnrem.

77.000 kr

Dette varemerket tillater midlertidig ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Diameter

27 x 22

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Urverk

Quartz

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

W4TA0016

Cartiers historie som urprodusent starter for over 100 år siden, med en stil som kombinerte kreativitet og urmakerkunst på en perfekt måte. Alfred Cartier, og senere hans sønn Louis, var alltid interessert i tid og målingen av den. Så helt fra begynnelsen av var Cartier innovative, fantastiske og ikke minst geniale, noe som har resultert i ikoniske modeller slik som Santos i 1904 og Tank i 1917. Den dag i dag fortsetter de å perfeksjonere sin signatur.

gå til Cartier

Tank-serien til Cartier ble lansert i 1917 og var da basert på en enkel idé om fire rette linjer, en safir på kronen og en lærrem. Uret hadde en så ren form at den aldri ville kunne gå av moten og dette var kun begynnelsen på historien om Cartier Tank.

Gå til Tank

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter