MOSER & CIE

Swiss Alp Watch
H. Small Seconds

Om produktet

Ingen apper. Ingen varsler. Ingen skritteller.

Med en moderne kasse sterkt inspirert av smartklokken til en viss teknologigigant har Moser for alvor blandet seg inn “smartklokke-diskusjonen”. Med et lite stikk mot smartklokker har dermed denne klokken et moderne design, men klokken drives av H. Moser & Cie sitt egenproduserte og manuelle urverk “HMC 324”. Dette urverket har en gangreserve på ca. 4 dager.

Uret viser sekunder, minutter og timer som blir presentert på en lekker blå tallskive. Kassen i DLC-behandlet stål måler 38.2 x 44 mm. Uret leveres på en lekker og sort alligator-rem.

 

 

 

202.800 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Manuell

Materiale

Stål

Skivefarge

Sapphire

Diameter

44

Ref.nr

5324-1200

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

H. Moser & Cie er et merke som ble grunnlagt i St. Petersburg i 1828 av Heinrich Moser, en sveitsisk gründer som hadde et ønske om å lage eksepsjonelle klokker. Klokkene fikk for alvor sin popularitet via det russiske hoff i sin tid.

Nå kombineres merkets historie med sveitsisk ingeniørkunst for å lage dristige, men enkle og elegante ur med fokus på godt håndarbeid. Alt er blir produsert og laget egenhendig av selskapet.

gå til H. Moser & Cie

H. Moser & Cie. har laget en trendy klassiker. Swiss Alp Watch lar deg ikke ringe, tweete eller konsultere kalenderen din. Imidlertid fortsetter den å hevde sin plass som et instrument for å måle tid i stedet for å konsumere den. Den omfordeler våre prioriteringer: ta tid for seg selv og ens kjære, uten filter, grensesnitt eller apper.

Gå til Swiss Alp Watch