MOSER & CIE

Venturer
H. Small Seconds XL

Om produktet

Kassen i stål måler 43 mm og leveres på en lekker “kudu”-skinnrem.

Den dristige grønne skiven minner om juveltonene i nordlyset. Denne fargen er vist på Venturer Small Seconds XL Purity, en elegant klokke som på 43 mm har den største diameteren som tilbys av H. Moser & Cie. Med sitt særpreg tar den til ordet for en tilbakevending til det essensielle, og illustrerer den minimalistiske filosofien “Less is More” med en skive som ikke har noen logo og kun inneholder de fire hovedindeksene.

Uret drives av H. Moser & Cie sitt egenproduserte manuelle (håndtrukken) urverk, HMC 327 calibre. Dette urverket har en gangreserve på ca. 3 dager.

184.200 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Manuell

Materiale

Stål

Skivefarge

Grønn

Diameter

43

Ref.nr

2327-1202

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

H. Moser & Cie er et merke som ble grunnlagt i St. Petersburg i 1828 av Heinrich Moser, en sveitsisk gründer som hadde et ønske om å lage eksepsjonelle klokker. Klokkene fikk for alvor sin popularitet via det russiske hoff i sin tid.

Nå kombineres merkets historie med sveitsisk ingeniørkunst for å lage dristige, men enkle og elegante ur med fokus på godt håndarbeid. Alt er blir produsert og laget egenhendig av selskapet.

gå til H. Moser & Cie

Inspirasjonen til denne serien fra H. Moser & Cie. er basert på den andre fasen av Heinrich Mosers profesjonelle virksomheter i den russiske byen St. Petersburg. H. Moser & Cie ble opprettet i 1828, og tiltrakk seg stor interesse fra det tidligere russiske keiserdømme. Basert på dette bygde Moser raskt sitt rykte og så urmaker-merket som bar navnet hans blomstre og bli en rungende kommersiell suksess.

Gå til Venturer