Hublot

Big Bang
Ceramic Black Magic

Om produktet

Denne modellen er en Big Bang Ceramic Black Magic som måler 44 mm. Urkassen er i sort keramikk. Uret har en matt karbonskive med kronografvisning og den viser datoen mellom klokken 4 og 5. Urverket er HUB4100, som er et selvtrekkende, automatisk kronografverk med en gangreserve på 42 timer. Modellen leveres med en sort, strukturert gummirem.

Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

147.600 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Keramikk

Skivefarge

Karbon

Diameter

44

Ref.nr

301.CI.1770.RX

En ny æra startet hos Hublot for 10 år siden, da Big Bang startet en ny revolusjon, for merket og for hele urverdenen. Bare urkassen i seg selv, i denne kolleksjonen, består av over 70 deler, og den er en fusjon av fortid og fremtid. Kolleksjonen har et komplekst og innovativt design, og bruker high-tech materialer og ofte uvanlige kombinasjoner av materialer.

gå til Big Bang

Hublots CEO, Ricardo Guadalupe, sier at «Hublot’s strength resides in its very clear identity – the art of fusion – this unique ability to create timepieces which combine tradition and innovation». Og det er virkelig noe denne urprodusenten er kjent for, deres innovative evne og lek med forskjellige materialer. Hublot er også verdenskjente for sine mange ambassadører og partnere, som resulterer i spennende, unike og limiterte modeller.

Gå til Hublot

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter