Hublot

Big Bang
Ferrari Chronograph Unico Titanium

Om produktet

Denne Big Bang “Ferrari” Unico-modellen har en urkasse i satin-finished og polert titan som måler 45 mm. Denne modellen feirer samarbeidet mellom Hublot og Ferrari som har foregått siden 2011.

Uret har en sort, matt Skeleton tallskive med rød detaljer, som også gjør at urverket er synlig gjennom tallskiven. Modellen har en kronograf-funksjon og datoen kan leses av klokken 3.

Urverket er Unico, et egenprodusert urverk fra Hublot. Det er et selvtrekkende, automatisk urverk med flybackfunksjon og en gangreserve på 72 timer. Modellen leveres med en sort gummirem med røde detaljer.

246.600 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Titan

Skivefarge

Sapphire

Diameter

45

Ref.nr

402.NX.0123.WR

En ny æra startet hos Hublot for 10 år siden, da Big Bang startet en ny revolusjon, for merket og for hele urverdenen. Bare urkassen i seg selv, i denne kolleksjonen, består av over 70 deler, og den er en fusjon av fortid og fremtid. Kolleksjonen har et komplekst og innovativt design, og bruker high-tech materialer og ofte uvanlige kombinasjoner av materialer.

gå til Big Bang

Hublots CEO, Ricardo Guadalupe, sier at «Hublot’s strength resides in its very clear identity – the art of fusion – this unique ability to create timepieces which combine tradition and innovation». Og det er virkelig noe denne urprodusenten er kjent for, deres innovative evne og lek med forskjellige materialer. Hublot er også verdenskjente for sine mange ambassadører og partnere, som resulterer i spennende, unike og limiterte modeller.

Gå til Hublot

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter