Hublot

Big Bang
Big Bang Integrated Time Only Titanium 40mm

Om produktet

Nyhet 2022!

Hublot Big Bang Integral Time Only har en urkasse i polert og børstet titan som måler 40 mm. Uret har en skeleton tallskive som gjør at urverket er synlig gjennom tallskiven, og datovisning klokken 6. Urverket er Unico, in-house fra Hublot, og heter HUB1710. Det er et selvtrekkende, automatisk urverk med en gangreserve på 50 timer. Modellen er vanntett til 100m og presenteres på en titanlenke.

204.600 kr

Diameter

40

Materiale

Titan

Skivefarge

Skeleton

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

456.NX.0170.NX

Hublots flaggskipsmodell, Big Bang har revolusjonert klokkeindustrien med sitt ekstraordinære design. Et moderne ikon som fornyer seg hele tiden og gir rom for all teknisk og estetisk nyskapning. Mer enn en klokke: «A state of find».

gå til Big Bang

Hublot er det første merket som har våget å kombinere gull og gummi i samme klokke, og ble en mester i «The Art of Fusion». Møtet mellom fortid og nåtid i en futuristisk klokke. Kombinasjonen av tradisjonelle, moderne og banebrytende materialer, og sammensmeltingen mellom urmakerhåndverket og kraften i innovativ designidentitet.

Møtet mellom tradisjonelle mekanismer og deres unike konstruksjon. Og til slutt kombinasjonen av håndverk i produksjonen, hvor hele spekteret av talenter og ferdigheter jobber sammen for å lage klokker som er uten sidestykke.

Gå til Hublot

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter