Hublot

Big Bang
MECA-10 Titanium

Om produktet

Denne Big Bang MECA-10 modellen har en urkasse i titan som måler 45 mm. Uret har en sort, matt skeleton tallskive som altså gjør at urverket er synlig gjennom tallskiven og gangreserveindikator klokken 6. Urverket er HUB1201, et manuelt opptrekksverk med en gangreserve på hele 10 dager. Modellen leveres med en sort strukturert gummirem med foldespenne. Uret er vanntett til 100m.

 

198.500 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Manuell

Materiale

Titan

Skivefarge

Skeleton

Diameter

45

Ref.nr

414.NI.1123.RX

En ny æra startet hos Hublot for 10 år siden, da Big Bang startet en ny revolusjon, for merket og for hele urverdenen. Bare urkassen i seg selv, i denne kolleksjonen, består av over 70 deler, og den er en fusjon av fortid og fremtid. Kolleksjonen har et komplekst og innovativt design, og bruker high-tech materialer og ofte uvanlige kombinasjoner av materialer.

gå til Big Bang

Hublots CEO, Ricardo Guadalupe, sier at «Hublot’s strength resides in its very clear identity – the art of fusion – this unique ability to create timepieces which combine tradition and innovation». Og det er virkelig noe denne urprodusenten er kjent for, deres innovative evne og lek med forskjellige materialer. Hublot er også verdenskjente for sine mange ambassadører og partnere, som resulterer i spennende, unike og limiterte modeller.

Gå til Hublot

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter