Hublot

Big Bang
Unico Integral All Black

Om produktet

Denne Big Bang modellen har en urkasse i polert og børstet sort keramikk som måler 42 mm. Uret har en sort, matt skeleton tallskive som altså gjør at urverket er synlig gjennom tallskiven. Modellen har en kronograffunksjon og datoen kan leses av klokken 3. Urverket er Unico, in-house fra Hublot, og heter HUB1280. Det er et selvtrekkende, automatisk urverk med flybackfunksjon og en gangreserve på 72 timer. Modellen leveres med en integrert lenke, også i keramikk.

227.900 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Keramikk

Skivefarge

Sort

Diameter

42

Ref.nr

451.CX.1140.CX

En ny æra startet hos Hublot for 10 år siden, da Big Bang startet en ny revolusjon, for merket og for hele urverdenen. Bare urkassen i seg selv, i denne kolleksjonen, består av over 70 deler, og den er en fusjon av fortid og fremtid. Kolleksjonen har et komplekst og innovativt design, og bruker high-tech materialer og ofte uvanlige kombinasjoner av materialer.

gå til Big Bang

Hublots CEO, Ricardo Guadalupe, sier at «Hublot’s strength resides in its very clear identity – the art of fusion – this unique ability to create timepieces which combine tradition and innovation». Og det er virkelig noe denne urprodusenten er kjent for, deres innovative evne og lek med forskjellige materialer. Hublot er også verdenskjente for sine mange ambassadører og partnere, som resulterer i spennende, unike og limiterte modeller.

Gå til Hublot

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter