Hublot

Big Bang
Unico King Gold Ceramic

Om produktet

Denne Big Bang Unico King Gold Ceramic- modellen har en urkasse i satengpolert 18 karat King Gold som måler 44 mm. Uret har en Skeleton tallskive som altså gjør at urverket er synlig gjennom tallskiven. Bezelen er i keramikk, og kommer med 6 H-formede titanskruer. Modellen leveres på en sort strukturert gummirem og er vanntett til 100m.

Urverket er HUB1280 UNICO, et egenprodusert urverk fra Hublot. Det er et selvtrekkende, automatisk urverk med flybackfunksjon og en gangreserve på 72 timer.

397.950 kr

Diameter

44

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Skeleton

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

421.OM.1180.RX

Hublots flaggskipsmodell, Big Bang har revolusjonert klokkeindustrien med sitt ekstraordinære design. Et moderne ikon som fornyer seg hele tiden og gir rom for all teknisk og estetisk nyskapning. Mer enn en klokke: «A state of find».

gå til Big Bang

Hublot er det første merket som har våget å kombinere gull og gummi i samme klokke, og ble en mester i «The Art of Fusion». Møtet mellom fortid og nåtid i en futuristisk klokke. Kombinasjonen av tradisjonelle, moderne og banebrytende materialer, og sammensmeltingen mellom urmakerhåndverket og kraften i innovativ designidentitet.

Møtet mellom tradisjonelle mekanismer og deres unike konstruksjon. Og til slutt kombinasjonen av håndverk i produksjonen, hvor hele spekteret av talenter og ferdigheter jobber sammen for å lage klokker som er uten sidestykke.

Gå til Hublot

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter